Tel: +386 (0)2 608 00 25 | Fax: +386 (0)2 608 00 26 | E-mail: info@tech-gum.si

O nas

Certifikat ISO 9001

ISO 9001

Kdo smo

Smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo tehničnih izdelkov iz gume. Več kot desetletna tradicija v samostojnih podjetniških vodah in predhodne bogate izkušnje v gumarski industriji so nas zavihtele ob bok največjim in najbolj zahtevnim gumarskim industrijam.

Naša primarna dejavnost je proizvodnja, ki je usmerjena v izdelavo tehničnih produktov iz gume, ki izpolnjujejo visoke zahteve med drugim tudi avtomobilske industrije.

Del proizvodnje je usmerjen v izdelavo gumenih produktov namenjenih varovanju transporta (proti zdrsne plošče, podloge, gumeni odbojniki za tovorna vozila…).

Program proizvodnje produktov za varovanje transporta dopolnjujemo z ostalim asortimentom produktov za varovanje transporta, ki ga tržimo preko podjetja Marotech Gmbh  katerega zastopnik smo na slovenskem tržišču in na trgih bivše Jugoslavije.

Zgodovina

Začetki podjetja TECH-GUM segajo v leto 2003, ko je podjetje v obliki samostojnega podjetnika posameznika pričelo orati gladino v gumarski industriji, ki se je v tem obdobju v Sloveniji znašla na robu preživetja. Vložek svojega znanja in dolgoročna vizija o uspehu sta obrodili sadove in iz leta v leto smo rasli. Prihajali so novi produkti, razširili smo svoje proizvodne in kadrovske kapacitete in strmeli k novim izzivom. Leta 2011 se je podjetje preoblikovalo v družbo z omejeno odgovornostjo, ki pod budnim vodstvom G. Damijana Kuhta in Ge. Milene Čakić zaposluje 16 ljudi.

Naše temeljno poslanstvo je: ″biti razpoznaven na slovenskem in tujem trgu kot proizvajalec, ki je sposoben uresničiti še tako zahtevno vizijo
produkta v gumarski branži.″